Get Adobe Flash player

Ismertető


A Magyar Kutyasport Szövetség

A kutyával való sportolás világszerte egyre jobban terjed, és a régi, klasszikus kutyás sportágak mellett az utóbbi évtizedekben néhány új is kialakult, illetve külföldön már régóta működő sportágak jelentek meg hazánkban is. Ezek a sportágak mind – mind rendkívül látványosak, szórakoztatóak, és a rendszeres mozgás minden résztvevőnek kifejezetten egészséges, és szükséges is.

A különböző kutyás sportágak koordinálásával, összefogásával, sportági bemutatók szervezésével, a támogatási lehetőségek kidolgozásával és tagjainak, illetve a kutyás sportágak érdekeinek képviseletével foglalkozik a Magyar Kutyasport Szövetség, mely a sportról szóló, többszörösen módosított 2004. évi I. törvény alapján működő országos sportági szakszövetség és a Nemzeti Sportszövetség tagja.

A Szövetségnek tagja lehet minden olyan jogi személyiséggel rendelkező szervezet, amely a sportágaiban a kutya és az ember együttsportolásán alapuló sporttevékenységet fejt ki, és megfelel a vonatkozó jogszabályi feltételeknek.

 
Számlaszám: 10700550-47950807-51100005

Bírósági bejegyzés száma: Fővárosi Bíróság Pk.60143/2001

Nyilvántartási szám: 24

Adóigazgatási szám: 18170971-1-43

Partnereink

Honlapunk a NEA támogatásával valósult meg.