Get Adobe Flash player

2021.12.4-5. Mikulás-kupa és országos bajnokság lesz Pátyon

2021. december 4-én és 5-én kerül megrendezésre a Mikulás kupa kutyás futó, kerékpáros, dogscooter és kutyafogathajtó verseny Pátyon.
A versenyen bármilyen fajtájú kutyával lehet indulni. Agresszív kutyák nem versenyezhetnek!
Kategóriák: A, A1, A2, B, B1, B2, C, C1, C2, D, D1, D2, scooter 1 vagy 2 FCI szánhúzókutyával, scooter open 1 vagy 2 kutyával, Bikejöring 1 vagy 2 FCI szánhúzókutyával, Bikejöring open 1 vagy 2 kutyával.
Kutyás futás női, Kutyás futás férfi, Kutyás futás junior., serdülő, gyerek, ovis
Táv: 6 km (felnőtt és junior). CC serdülő: 1 km, cc gyerek 500 m, cc ovis 250 m
Szombaton és vasárnap is részt lehet venni az 1 napos Happy futamon kutyás futóknak. A Happy futam indulói befutó érem díjazásban részesülnek.
A többi kategória résztvevői a 2 nap összevont eredményei alapján részesülnek díjazásban a vasárnap délutáni eredményhirdetésen.


Facebook esemény ITT
A Magyar Kutyasport Szövetség ORSZÁGOS BAJNOK CÍME a Mikulás kupától független eredményhirdetés során,
AZ ALÁBBIAK SZERINT KERÜL KIADÁSRA a Mikulás kupa eredményhirdetése után:

a.) kutyafajtától függetlenül 4, 6, 8, kutyás fogat,

b.) BM (1 kutyás férfi kerékpáros), BW (1 kutyás női kerékpáros), amennyiben nincs minimum 3 induló nemenként, az országos bajnok cím összevonva kerül kiadásra

c.) 1R (1 kutyás scooter), 2R (2 kutyás scooter) amennyiben a scooter kategóriákban külön megvan 3 férfi és 3 női indul-ó, nemenként kerül kiadásra a cím.
(A 2 kutyás edzőkocsis kategória OB szempontból a 2 kutyás scooterhez számít.)

d.) Canicross férfi, canicross női, canicross junior, canicross veterán.
Amennyiben a canicross kategóriákban külön megvan 3 férfi és 3 női induló, nemenként kerül kiadásra a cím.

e.) Amennyiben a 14-17 év közötti korosztályban egy kategóriában van 3 magyar induló, akkor junior cím is kiadható a bikejöring, scooter és a 4 kutyás fogat kategóriákban.

f.) Országos bajnok címet csak olyan versenyző kaphat, aki tag a Magyar Kutyasport Szövetség valamelyik tagszervezetében!!!

g.) Országos bajnok cím csak akkor adható ki, ha minimum 3 magyar induló van az országos bajnokság szerinti kategóriában!